Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit lukea evästeistä lisätietoa ja kytkeä tiettyjä evästeitä päälle tai pois päältä valitsemalla ne oheisesta valikosta.
Temotek Oy on valittu Kespron uuden noutotukun urakoitsijaksi. Uusi tukku rakentuu Äimänrautiolle, Rautasepäntielle. Pinta-alaltaan rakennus on 3 525 m².
Temotekille urakka on merkittävä ja kohde näkyvä. Temotekin toimitusjohtaja Seppo Klemettilä kertoo, että tavoitteena on rakentaa laadukkaat ja pitkään palvelevat tilat noutotukulle: ”Uusperusteisen tukun rakentaminen on Suomenkin mittakaavassa melkoinen harvinaisuus, joten olemme todella iloisia, että pääsemme toteuttamaan tämän kohteen Kesprolle Ouluun.”
Kespron aluejohtaja Ilpo Korkala kertoo, että rakentajakumppanin kilpailutuksessa vastuullisuus vaikutti valintaan: ”Tukun kylmälaitteet, muu jäähdytys, lämmitys ja valaistus toteutetaan energiatehokkaiksi. Uusi tukku mahdollistaa arviolta 380 MWh vuotuisen energiasäästön, joka vastaa noin K-Supermarket-kokoisen ruokakaupan vuosittaista energiankulutusta.”
Uusi tukku korvaa nykyisen, vuonna 1981 valmistuneen Kespron Oulun noutotukun, joka sijaitsee myös Äimänrautiolla. Tilankäyttöä optimoimalla asiakkaan asiointia helpotetaan ja nopeutetaan. Tukkuun rakennetaan myös Kespron asiakkaiden hyödynnettävissä oleva ja varustelultaan runsas tuotekehityskeittiö Foodsteri. Keittiö tulee sijaitsemaan kassa-alueella, lähellä asiakkaita. ”Tuotekehityskeittiötä voidaan hyödyntää ravintolan liiketoiminnan kehittämisen apuna esimerkiksi menujen suunnittelussa ja erilaisissa koulutuksissa. Valmistuessaan Foodsteri on koko pohjoisen Suomen edistynein ammattilaiskeittiö”, sanoo Korkala.
Uusi tukku on tavoitteena avata vuoden päästä, syyskuussa 2023. Temotekin vastaava työnjohtaja Janne Routaniemi kertoo, että maanrakennustöiden jälkeen anturoiden valut päästiin aloittamaan viikolla 36, jonka jälkeen lähdetään nostamaan tukkurakennuksen pylväitä.
K-ryhmän tiedote: https://news.cision.com/fi/k-ryhma/r/ravintolaruokailu-kasvussa—kespro-rakentaa-uuden-foodservice-noutotukun-ouluun,c3595955
Lisätietoja:
Ilpo Korkala, aluejohtaja, Kespro, p. 040 566 5706
Otto Heinonen, viestintäpäällikkö, Kespro, p. 050 566 2236
Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit lukea evästeistä lisätietoa ja kytkeä tiettyjä evästeitä päälle tai pois päältä valitsemalla ne oheisesta valikosta.
Sivustolla käytössä olevat välttämättömät evästeet takaavat perustoimintojen kuten näiden evästeasetuksien tallentamisen.
Käytämme Google Analyticsiä ja Google Tag Manageria keräämään tietoa mm. kävijämääristä ja suosituimmista sivuista, sekä teknistä tietoa millä laitteilla kävijät sivustoa käyttävät. Näiden evästeiden hyväksyntä auttaa meitä ymmärtämään kävijöiden tarpeita ja mukauttamaan sivuston sisältöä ja toiminnallisuutta sen mukaan.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!